Terms and conditions of use

Iskanje izdelka:

Izdelek lahko poiščete s pomočjo iskalnika, ki se nahaja na sredini zgoraj. V okvirček vpišete iskani izdelek in v osrednjemu delu zaslona se Vam bodo izpisali iskani artikli s sliko in ceno.

Izdelek lahko iščete tudi po skupinah izdelkov v levem stolpcu. Preprosto izberete želeno kategorijo, znotraj katere se Vam prikažejo še podkategorije, med katerimi lahko izbirate.

Predstavitev izdelkov ali storitev:

Vsak izdelek ali storitev je v elektronski trgovini predstavljena z osnovnimi podatki ter še z dodatnimi : naziv izdelka, slika, krajši opis, daljši opis, dodatni podatki (barva, velikost, sestava, navodila za vzdrževanje ...), cena. Če želeni izdelek ali storitev želite položiti v košarico, preprosto kliknete na simbol

Nakupovalna košarica:

Nakupovalna košarica ima enako vlogo kot košarica v Vaši trgovini, in sicer shranjuje izbrane izdelke ter vam kaže njihovo število. Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek ter iz nje dodate ali odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino in s pritiskom na gumb "preračunaj količine" se vam glede na spremenjeno količino preračuna celotna vrednost nakupa. Izdelke iz košarice lahko kadarkoli odstranite s pritiskom na gum "odstrani (rdeči X)".

Postopek nakupa:

Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici, kupiti, potem kliknite na gumb "izdelaj naročilo". Sistem vas bo preusmeril v obrazec, kjer vpišite zahtevane podatke.

Dostava:

Po vpisu Vaših podatkov in podatkov o naslovu dostave, le te potrdite z gumbom "naslednji korak". Sistem vas preusmeri v obrazec, kjer izberete način plačila in dostave.

Vse izdelke, ki so na zalogi (navedeno pri posameznih izdelkih) odpremimo v 5-10 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila! Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le - te vpišete pod opombe na dnu na email [email protected]. Vse informacije so možne tudi po telefonu. Kontaktna oseba za informacije je Bojan Branilović, telefon 00386 31 652 563. Informacije pa so možne tudi po e -mailu: [email protected].  Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije in državah Evropske unije. Za države Evropske unije Vam nudimo informacije o ceni dostave na e-naslovu [email protected]. Vse pogodbe za slovenske državljane se sklepajo v slovenskem jeziku, za ostale prebivalce evropske unije pa v angleškem. Izdelke, ki so pošli, Vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z Vami. Poklicali Vas bomo po telefonu oz. sporočili na Vaš e-naslov.

Stroški dostave:

Blago pošiljamo preko Pošta Slovenije.Ker vemo, da je Vaša varnost pri plačevanju na prvem mestu, smo vam v e-trgovini ponudili 100 % varno plačevanje ob prejemu blaga.
(velja samo za slovenijo)

S pritiskom na gumb "predogled predračuna" si še enkrat pogledate naročilo in če je vse v redu, naročilo potrdite s klikom na gumb "zaključi nakup".
Če ste v podatkih vpisali Vaš pravilen e-mail naslov, boste po opravljenem postopku nakupa prejeli elektronsko potrdilo o prejemu naročila.

Cene in DDV:

Cene v spletni trgovini so označene v evrih. Cene imajo že vključen 20 % ali 8,5 % DDV!
Cene so zagotovljene za čas naročila in se lahko dnevno spremenijo.

Tajnost Podatkov:

Karbon-fiber, Bojan Branilović s.p. potrebuje za korektno izpolnitev naročila nekatere Vaše osebne podatke. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam. Katalog zbirke osebnih podatkov je prijavljen državnemu nadzornemu organu in objavljen v registru zbirk osebnih podatkov tukaj.

Odstop od naročila:

Kupec ima pravico, da nam v petnajstih dneh od prevzema blaga pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Kupec mora v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano in v nespremenjeni količini. Tudi če kupec v tridesetih dneh po prejemu vrne blago, se šteje, da odstopa od naročila. Kupcu, ki odstopi od naročila , vrnemo vsa opravljena plačila, poleg kupnine za blago tudi stroške dostave.
Naročila (pogodbe) so shranjena na našem strežniku, kopijo naročila (pogodbe) prejme stranka na elektronski naslov. Kupec lahko zahteva izpis naročila tudi v pisni obliki.

Vračilo kupnine:

Kupcu, ki odstopi od naročila , vrnemo vsa opravljena plačila, poleg kupnine za blago tudi stroške dostave. Denar vrnemo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v petnajstih dneh po prejemu sporočila o odstopu od naročila. V primeru, da zamudimo z vračilom, kupcu poleg zakonitih zamudnih obresti plačamo še desetino prejetih plačil za vsakih dopolnjenih trideset dni zamude pri vračilu.

Garancija:

Vsi artikli v elektronski trgovini imajo garancijo, za katero jamči podjetje karbon-fiber, bojan branilović s.p., Hraška cesta 1a, 4248 Lesce. Garancijska doba je eno leto in velja z računom

Vrnitev izdelka:

V naši trgovini skrbimo za kakovost blaga. V primeru, da ste prejeli izdelek, ki ne ustreza Vašim željam ali potrebam, ga bomo z veseljem nadomestili z drugim ali Vam vrnili denar. Nepoškodovanega in v nespremenjeni količini, lahko brez pomislekov vrnete v roku 30 dni od nakupa oz. sporočila o vračilu.

Pošljite ga na naše stroške preko Pošta Slovenije, na naslov:

Bojan Branilović, Hraška cesta 1a, 4248 Lesce.

Za hitrejše nakazilo kupnine nam sporočite številko Vašega osebnega računa.

Seveda lahko izdelek tudi zamenjate. Pošljete nam ga nazaj in poslali vam bomo drug artikel. V tem primeru bomo mi pokrili stroške pošiljanja novega artikla.

Reklamacija:

V primeru, da ste prejeli paket poškodovan med transportom, le tega takoj reklamirajte Vašemu dostavljalcu in nas obvestite na mail [email protected].

Če ste prejeli napačen izdelek ali izdelek z napako:

Pošljite ga na naše stroške preko podjetja Pošte slovenije,na naslov:

Bojan Branilović, Hraška cesta 1a, 4248 Lesce.

Izdelek Vam bomo zamenjali ali vrnili Vaš denar. Seveda bomo mi pokrili stroške pošiljanja novega artikla.
 

Podatki na straneh:

Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine . Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Veljavnost naročila:

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje! Kupec lahko odstopi od pogodbe v 15-ih dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov oz. telefon.

Vastvo potrošnikov:

Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Preberite si, kaj o prodaji preko interneta pravi zakon o varstvu potrošnikov .
Prav tako poslujemo v skladu z zakonom o elektronskem poslovanju na trgu.

Sedež podjetja:

Karbon-fiber, Bojan Branilović s.p., Hraška cesta 1a, 4248 Lesce
tel: 0038631 652 563
email: [email protected]


Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Tax 0,00 €
Total 0,00 €

Prices are tax included

Cart Check out